Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

«Էստի համեցեք». հայկական խոհանոցի բրենդները

«Էստի համեցեք». հայկական խոհանոցի բրենդները
Ամբողջական տարբերակը հասանելի է Բաժանորդներին

Հաղորդումը հասանելի է միայն բաժանորդներին: Այն լսելու կամ ներբեռնելու համար անհրաժեշտ է բաժանորդագրվել:

Միջազգային պատմագետները փաստում են` Հայաստանը դոնոր է հարևան երկրների խոհանոցների համար, սակայն հարևանները չեն զլանում որպես սեփական ներկայացնել զուտ հայկական ուտեստները: Ադրբեջանցի պատմագետը խոստովանել է. Ադրբեջանը տարեկան 18 միլիոն եվրո է ծախսում «սեփական» խոհանոցն աշխարհին ներկայացնելու համար: Զավեշտի ժանրից. երբ ադրբեջանցիները երազում թխում են 294 շերտանոց փախլավա (հավասար է մեկ մետրի): Հայ խոհարարի վարպետաց դասը Թուրքիայի խոհարարական դպրոցում. որ ուտեստներն են Հայաստանի բրենդը, և ինչպես է աշխարհը ճանաչում հայկական խոհանոցը: «Մարքեթինգի հայկական ասոցիացիայի» նախագահ Արամ Նավասարդյանի հյուրն այս թողարկմանը «Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման» ՀԿ խորհրդի անդամ, «Աֆրիկյանների» պանդոկի ավագ խոհարար Գրիշա Անտինյանն է:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝
website by Sargssyan