Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Եթե հաջողես Հայաստանում, կհաջողես ամենուր. ինչպես ԱրտԼանչը փոխեց լանչի մշակույթը. «Բիզնեսի անատոմիա»

Ամբողջական տարբերակը հասանելի է Բաժանորդներին
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

«Երբ մեր ֆինանսական ղեկավարն ուսումնասիրեց մեր բիզնեսը՝ ասեց, որ բիզնեսի բոլոր կանոններով մենք պետք է ձախողեինք, բայց փոխարենը հաջողությամբ զարգանում ենք»,-պատմում է ԱրտԼանչ սննդի ցանցի հիմնադիր Բակուր Մելքոնյանն ու հավելում՝ իրականում գաղտնիքը պարզ է. ես բիզնեսը կառուցել եմ վստահության ու լավ թիմի վրա, ես ճանաչում եմ իմ սպառողին ու գիտեմ, թե ինչ է նա ուզում: Հայաստանում բիզնեսն ունի իր առանձնահատկությունները ու հաճախ ընդունված ստանդարտները խախտելով ես հաջողում: «Բիզնեսի անատոմիա» հաղորդաշարի այս թողարկմանը Բակուր Մելքոնյանը պատմում է Հայաստանում բիզնեսի առանձնահատկությունների, ԱրտԼանչի հաջողության մասին:

ԹԱՐՄ ՈՒՂԵՂՈՎ
15Դեկտեմ
Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝
website by Sargssyan