Chat with us, powered by LiveChat

Խնդիրների առաջացման դեպքում զանգահարեք +374 11 28 00 00

Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Միշտ չէ որ հացը վնասակար է. հաճարով հացը ոչ միայն վնասակար չէ, այլև օգտակար է. «Ռադիոառողջարան»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Մասնագետները խորհուրդ են տալիս հաց ընտրելիս նախապատվությունը տալ բնական հումքից է ու առանց հավելումների, ամբողջահատիկից պատրաստված հացին: Այսօր շատ ընդունված է հացամթերք ստանալ ոչ միայն ցորենից, այլ նաև հացահատիկի այլ տեսակներից, ինչպես օրիանակ հաճարից: Հաճարը հարուստ է բնական սպիտակուցներով, B1, B2, B5, B6, B9 և PP վիտամիններով, 18 ամինաթթվով, կալիումով, կալցիումով, մագնեզիումով, ցինկով, սելենումով, պղնձով, երկաթով, ֆոսֆորով և նատրիումով: Այն նաև առանձնանում է գլիկեմիկ ցածր ցուցանիշով (35-40%):
Հաճարով հացամթերքի օգատակարության և առանձնահատկությունների մասին զրուցել ենք «Հաճարիկ» ընկերության տնօրեն Յուրի Գավրիլենկոյի հետ:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan