Chat with us, powered by LiveChat

Խնդիրների առաջացման դեպքում զանգահարեք +374 11 28 00 00

Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Երևանում #ԳԱՌուն է. նոր թրենդ ռեստորանային բիզնեսում. «Բիզնեսի անատոմիա»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Արդեն երկրորդ տարին Հայաստանում խաշի սեզոնից հետո բացվում է գառան սեզոնը: Գառի մսով պատրաստված կերակրատեսակները ավանդական են հայկական խոանոցում: Հիմա նպատակ կա ժողովրդականացնել գառան մսով ուտեստները և ցույց տալ գառան մսի բացառիկ դերը հայկական խոհանոցում: Գառան սեզոնը՝ #ԳԱՌունը, նշանավորվում է հատուկ ճաշացանկի մշակմամբ: #ԳԱՌունը նոր ֆուդ-թրենդ է դառնում ոչ միայն մեզ, այլև զբոսաշրջիկների համար: Ի՞նչ են առաջարկում ռեստորանները #ԳԱՌունի շրջանակում, որտե՞ղ ու ի՞նչ կարելի է համտեսել: #ԳԱՌունի մասին զրուցել ենք MBG Hospitality ընկերության PR մենեջեր Աննա Սալոմեի հետ:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan