Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Ակվապոնիկա՝ գյուղատնտեսական նոու-հաու.«Բիզնեսի անատոմիա»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Ակվակուլտուրա (ձկնարդյունաբերության) + հիդրոպոնիկա (բույսերի աճեցումն առանց հողի) = ակվապոնիկա. երբ ջերմոցում հողի փոխարեն կիրառվում է ջուրը և ձկան արտաթորանքն օգտագործվում է որպես էկոլոգիապես մաքուր պարարտանյութ: Ակվապոնիկան նորարարություն է գյուղատնտեսության ոլորտում: Հայաստանում առաջին անգամ կիրառվելու է ակվապոնիկայի ջերմոցային տարբերակը. բիզնես, որը հնարավորություն է տալիս միաժամանակ արտադրել և՛ ձուկ, և՛ բանջարեղեն: «Բիզնեսի անատոմիա» հաղորդմանը «ՄԱկվափոնիկս» (MAquaponics) ընկերության գործադիր տնօրեն Անի Մկրտչյանը ներկայացնում է ակվապոնիկայի զրգացման հեռանկարը Հայաստանում:

ԹԱՐՄ ՈՒՂԵՂՈՎ
16Նոյեմբ
Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝
website by Sargssyan