Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Հայկական խոհանոցը՝ ինքնության պահպանման գրավական. «Հայկական ապրանքանիշ»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

Ազգությունը պահում են ոչ միայն լեզուն ու կրոնը, այլև խոհանոցը: Սփյուռքում բնակվող մեր հայրենակիցների երրորդ սերունդն արդեն կորցնում է առաջին երկուսը, սակայն խոհանոցը սերնդե սերունդ փոխանցվում է: Մինչդեռ մեր սննդակարգից հայկական խոհանոցը շատ հետու է: Երեխաներին ինչ որ տեղ գնալուց «ֆրի կարտոլ» ու ճուտ են կերակրում, իրենք էլ իրենց քյաբաբը ուտում: Այսօրվա մեր սննդակարգն ունի հեղափոխության կարիք: Հայկական խոհանոցն ունի ֆենոմենալ բաղադրատոմսեր. սա այն առողջ ապրելակերպի գրավականն է: Հայկական խոհանոցը՝ հայկական ապրանքանիշ. ներկայացնում է «Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման» ՀԿ նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը:

ԹԱՐՄ ՈՒՂԵՂՈՎ
22Նոյեմբ
Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝
website by Sargssyan