17:10   11-03-2020
Երևանում #ԳԱՌուն է. նոր թրենդ ռեստորանային բիզնեսում. «Բիզնեսի անատոմիա»
Թողնել մեկնաբանություն

Արդեն երկրորդ տարին Հայաստանում խաշի սեզոնից հետո բացվում է գառան սեզոնը: Գառի մսով պատրաստված կերակրատեսակները ավանդական են հայկական խոանոցում: Հիմա նպատակ կա ժողովրդականացնել գառան մսով ուտեստները և ցույց տալ գառան մսի բացառիկ դերը հայկական խոհանոցում: Գառան սեզոնը՝ #ԳԱՌունը, նշանավորվում է հատուկ ճաշացանկի մշակմամբ: #ԳԱՌունը նոր ֆուդ-թրենդ է դառնում ոչ միայն մեզ, այլև զբոսաշրջիկների համար: Ի՞նչ են առաջարկում ռեստորանները #ԳԱՌունի շրջանակում, որտե՞ղ ու ի՞նչ կարելի է համտեսել: #ԳԱՌունի մասին զրուցել ենք MBG Hospitality ընկերության PR մենեջեր Աննա Սալոմեի հետ:

Loading...