18:19   02-04-2020
Կորոնավիրուսի ժամանակ բիզնեսին կփրկի ոլորտային կոնսոլիդացիան ու բիզնեսի տրանսֆորմացիան. Արսեն Հովհաննիսյան
Թողնել մեկնաբանություն

Ռեստորանային բիզնեսը համաճարակից ամենաշատը տուժած ոլորտների ցանկում է: Այն սպառման ոլորտ է և շատ մեծ կախվածություն ունի զբոսաշրջությունից: Բիզնեսը փրկելու համար որոշները սկսեցին զարգացնել առաքման ծառայությունը, բայց անգամ այդպես հնարավոր չի լինում աշխատել նախկինի անգամ 30%-ի չափով: Ինչպե՞ս են երևանյան առաջատար ռեստորանները պայքարում համաճարակի տնտեսական հետևանքների դեմ, ինչպե՞ս կփոխվի ռեստորանային բիզնեսը համաճարակից հետո: Օնլայն զրույց Երևանյան մի շարք ռեստորանների տնօրեն Արսեն Հովհաննիսյանի հետ:

Loading...