«Գևորգյան գինու գործարան»-ը հայ գինեգործության «Կախանի» մեթոդը Հայաստանում արտոնագրելուց հետո նպատակ ունի ստանալ նաև միջազգային արտոնագիր՝ «Կախանի»-ն գրանցելով որպես հին հայկական գինգեգործական մեթոդ։ Գործարանի և «Հայաստանի խաղողագործության և գինեգործության հիմնադրամ»-ի ջանքերով մոռացված ավանդույթը կներկայացվի միջազգային OIV-ում (Խաղողագործության և գինեգործության միջազգային կազմակերպություն)։ Գինի խմելու մշակույթը պետք է վերադարձնել հայկական օջախներ: Սա նաև կարող է դառնալ Հայաստանի վաղվա դեմքը: Գինու պատմական նշանակության, զարգացման փուլերի և հետագա ծրագրերի մասին ենք զրուցել: