Chat with us, powered by LiveChat

Խնդիրների առաջացման դեպքում զանգահարեք +374 11 28 00 00

Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

«Ցարական» մեթոդներից մինչև ժամանակակից կապիտալիզմ. ինչ է փոխվել Հայաստանի բիզնես-շուկայում. «Բիզնեսի անատոմիա»

ԲԱԺԱՆՈՐԴՆԵՐԸ ԽՐԱԽՈՒՍՈՒՄ ԵՆ ԽՈՍՔԻ ԱԶԱՏՈՒԹՅՈՒՆԸ ԵՎ ՍՏԱՆՈՒՄ ՈՐԱԿ ՊԱՀԱՆՋԵԼՈՒ ԻՐԱՎՈՒՆՔ
Հետևե՛ք մեզ YouTube-ում

«Կարաս» ազգային սննդի ցանցը շուտով մասնաճյուղ է բացելու ԱՄՆ-ում: Ընկերության հիմնադիր Տիգրան Յուզբաշյանը փաստում է, որ միֆ է, թե Հայաստանում բիզնես սկսելն ավելի բարդ է, քան Արևմուտքում. սեփական փորձը հակառակն է ապացուցում: Թերևս ամենաէական մրցակցային առավելությունը «դրսում»՝ կայունությունն է: Ինչպե՞ս է վերջին տասնամյակում փոխվել Հայաստանի բիզնես շուկան, ի՞նչ դրական ու բացասական տենդենցներ կան և ի՞նչ պետք է իմանա սկսնակ գործարարը՝ Հայաստանում բիզնես հիմնելուց առաջ: «Բիզնեսի անատոմիա» հաղորդաշարի այս թողարկմանը հյուրընկալել ենք «Կարաս» ազգային սննդի ցանցի հիմնադիր Տիգրան Յուզբաշյանին:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan