Chat with us, powered by LiveChat

Խնդիրների առաջացման դեպքում զանգահարեք +374 11 28 00 00

Բաժանորդագրվել

Մուտք գործել

Կամ

Չի կարող լինել դատարկ!

Չի կարող լինել դատարկ!

Գաղտնաբառի վերականգնում

Գրանցվել

Կամ

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Մոռացել ե՞ք գաղտնաբառը։ Մուտքագրեք ձեր էլ.հասցեն եւ դուք կստանաք նոր գաղտնաբառ։

Էլ. հասցեն գրանցված չէ։

Վերադառնալ

Close

Ազգային խոհանոցը, որպես մշակույթային հնագույն շերտ. «Սա Հայաստան է և վերջ»

Ազգային խոհանոցը, որպես մշակույթային հնագույն շերտ. «Սա Հայաստան է և վերջ»
Ամբողջական տարբերակը հասանելի է Բաժանորդներին

Հաղորդումը հասանելի է միայն բաժանորդներին: Այն լսելու կամ ներբեռնելու համար պետք է բաժանորդագրվել:

Խոհանոցը ցանկացած ազգի մշակույթի հնագույն շերտն է: Մեր դեպքում այն ժայռապատկերներից էլ հին է: Ըստ էության քաղաքակրթությունը սկսվում է սննդակարգի կարգավորումից: Եվ այսպես. մեր խոհանոցի, որ ուտեսներն են բուն հայկական, որոնք են փոխառած, մեր ազգային «մենյուի», ո՞ր ուտեստներն են հայտնվել այլ ազգերի կերակրացանկում, ինչպե՞ս և ե՞րբ էին սնվում մեր նախնիները: Կարեն Վարդանյանի հյուրն է Հայկական խոհարարական ավանդույթների պահպանման և զարգացման միության ղեկավար Սեդրակ Մամուլյանը:

Բեռնեք Հայկական Լրատվական Ռադիոյի հավելվածները այստեղ՝




website by Sargssyan